...

Wanneer kunt u bij ons terecht

De Linuxhoek wordt altijd wel bemand met meerdere Linux enthousiastelingen. Zij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden over van alles en nog wat. Dat hoeft niet steeds specifiek op Linuxgebied te zijn, zolang als het maar niet over Windows gaat. Twee van onze Linuxmensen hebben een hoop informatie op internet geplaatst. Het is daarom zeker de moeite waard om daar eens rond te gaan snuffelen. Op de website van Piet www.sites.google.com/site/computertip kunnen zowel de beginnende als ook de gevorderde Linuxgebruikers heel veel informatie vinden. En San heeft op zijn website www.oeioei.nl van alles staan over Wifi, Linux, Internet, Applicaties en zelf gemaakte programmaatjes.

27 mei 2020

Werkgroep Linux Opensource - Tips & Trucs.

  De Linux Opensource Werkgroep is een dynamische groep die kennis in huis heeft en deze uitwisselt met elkaar. Iedereen die meer wil leren over dit onderwerp kan zich aansluiten en meedoen. We hebben meestal enkele computers tot onze beschikking, maar u kunt ook uw eigen computer meebrengen. Kijk op de Agenda voor de actuele tijden dat de werkgroep aanwezig is. #      Uitwisselen van kennis met elkaar. #      Korte demonstraties, Tips&Trucs. #      Opensource software aanwezig. #      Iedereen kan zo aansluiten om mee te doen.

25 mei 2020

...

werkgroep Linux - Opensource.

Dit is de nieuwe pagina van de werkgroep Linux Opensource op https://m-brabant.hcc.nl. Hier vindt u het laatste nieuws en de nieuwstjes van onze werkgroep Linux.

24 mei 2020