images/fade/fade1.jpg

In september 2020 zijn we even voorzichtig begonnen met onze clubbijeenkomsten. En het ging best goed.

Iedereen die wilde komen, meldde zich netjes tevoren aan. Ook tijdens de bijeenkomsten voelde eenieder zich op zijn gemak met de in de zaal aanwezige voorzieningen (zaalindeling, voldoende afstand, ventilatie en reinigngsmiddelen, koffie/thee aan tafel geserveerd).

Toch was aan het beperkt aantal bezoekers te merken, dat niet iedereen het al zag zitten om aan clubbijeenkomsten deel te nemen.

Sedert oktober jl.zijn de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 echter zodanig dat we hebben besloten de clubbijeenkomsten weer tijdelijk stil te leggen.Niet alleen de sterk toegenomen besmettingsaantallen, maar ook de van overheidswege afgekondigde maatregelen maken het op dit moment niet doenlijk daarmee door te gaan.

Wij blijven uiteraard de ontwikklingen op de voet volgen en zodra het weer kan, hoort u dit van ons, hier op de website, maar natuurlijk ook in onze periodieke nieuwsbrief.

Heeft u vragen of opmerkingen over de (tijdelijke) onderbreking van de clubbijeenkomsten, stuur even een berichtje aan ons secretariaat  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Wij gaan binnenkort weer enkele digitale (online) presentaties verzorgen. Ook hierover wordt u middels onze nieuwsbrief geïnformeerd.

Volg het laatste nieuws in onze nieuwsbrieven voorafgaand aan de bijeenkomsten en meldt uw bezoek tevoren aan.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en kernleden

N.B. Indien u  behoefte heeft aan nadere informatie over komende bijeenkomsten, neem contact op met onze secretaris.